Over Inge

 

Al zolang ik me kan herinneren ben ik gefascineerd door gezondheid, welbevinden en relaties.

In mijn jeugd was sport mijn uitlaatklep, mijn manier om terug te koppelen naar mijn hart en om uit mijn hoofd te zijn.  Daar had ik nood aan omdat ik al op jonge leeftijd met  hindernissen werd geconfronteerd.  Steeds doen wat anderen van me verlangden en me zonder voorbehoud aanpassen aan mijn omgeving en een masker dragen werden mijn valkuil waardoor ik vervreemde van mijn gevoel.  Ik was extreem perfectionistisch, temperamentvol, doorzettend maar zeker ook liefdevol en zorgzaam.

Het was voor mijn omgeving geen verrassing dat ik in de zorgsector aan de slag ging.  Na mijn opleiding  tot kinesiste werkte ik 10 jaar in de ouderenzorg.  In diezelfde periode werd ik ook moeder van 2 kinderen.

Door ernstige gezondheidsproblemen nam in 2004 mijn leven een totaal andere wending.  Ik voelde me fysiek en mentaal totaal uitgeput.   De diagnose luidde chronisch vermoeidheidssyndroom en fybromyalgie.  Ik kon mijn werk niet meer doen.  Ik kon niet meer sporten.  Ik was mezelf volledig kwijt.

De weg naar herstel was lastig en lang.  De doorzettersmentaliteit die ik met sporten gevormd had, kwam goed van pas.  Ik zou terug gezond worden en kunnen genieten van het leven.  In mijn herstelproces zijn voeding, ademhaling en meditatie belangrijke pijlers geweest,  maar met de kwantumtherapie kwam het grote omslagpunt.  Het ombuigen van slachtofferschap naar volledige verantwoordelijkheid nemen voor mijn leven was de sleutel tot mijn herstel.   Ik was meteen diep geëngageerd op een pad naar binnen, een pad van herstel en bevrijding.  Ik werd me bewust van wat me weerhield om te stralen en begon meer vanuit mijn mogelijkheden te leven.

Diep dankbaar om mijn herstel en transformatie volgde ik in 2018 een opleiding tot kwantumtherapeute.  Het voelt echt goed om anderen te kunnen aanbieden wat mezelf zo geholpen heeft.

Gefascineerd door de ontwikkeling van het menselijk bewustzijn startte ik in 2019 met verschillende trainingen bij de One Consciousness Academy in Nederland.  Senia en Freya Melchizedek zijn mijn spirituele en esotherische teachers. Van hen heb ik ontzettend veel geleerd, en dat doe ik nog steeds want die honger naar ontwikkeling blijft gelukkig.  Ik werd en wordt dagelijks uitgenodigd om een betere versie van mezelf neer te zetten.

Het voelde dan ook zo fantastisch om zelf “Mahatma Avatar van Synthese Practitioner” trainer te worden.

Ook de opleiding tot paranormaal coach en genezer was een bijzonder leerrijk en vernieuwend traject.  Mensen kunnen helpen met klachten die soms al jaren aanslepen en heling brengen op een vrij korte tijd is wat mij gelukkig en dankbaar maakt.

Vandaag de dag voel ik me meer dan ooit verbonden met mezelf en mijn omgeving.  Ik hou van mezelf en van het leven.  Altijd al is er het gevoel geweest anderen te willen helpen;  nu weet ik dat je dat pas ten volle kan doen als je in eerste instantie jezelf helpt, de basis van waaruit je in liefde en kracht anderen kan coachen en ondersteunen in hun helingsproces.

 

 

Gelukkig zijn is mijn geboorterecht !