Over Inge

 

 

 

Zolang ik me kan herinneren ben ik gefascineerd door gezondheid, welbevinden en relaties.

 

In mijn jeugd was sport mijn uitlaatklep, de manier om terug te koppelen naar m’n hart en om uit m’n hoofd te zijn.  Daar had ik nood aan omdat ik al op jonge leeftijd met  hindernissen werd geconfronteerd.  Steeds doen wat anderen van me verlangden en me zonder voorbehoud aanpassen aan mijn omgeving  waren mijn valkuil.  Ik vervreemde van mijn gevoel, was extreem perfectionistisch, temperamentvol, doorzettend maar zeker ook liefdevol en zorgzaam.

Door m’n zorgzaamheid en interesse voor het menselijk lichaam was het voor mijn omgeving dan ook geen verrassing dat ik in de zorgsector aan de slag ging.  Na de opleiding kinesitherapie werkte ik 10 jaar in de ouderenzorg.  In diezelfde periode werd ik ook moeder van 2 kinderen.

 

Ernstige gezondheidsproblemen gaven mijn leven echter een totaal andere wending.  Ik voelde me fysiek en mentaal totaal uitgeput.   De diagnose luidde chronisch vermoeidheidssyndroom en fybromyalgie.  Ik kon niet meer werken, niet meer sporten, was mezelf volledig kwijt.

 

De weg naar herstel was lastig en lang.  De doorzettersmentaliteit die ik met sporten gevormd had, kwam goed van pas.  Terug gezond worden en  genieten van het leven werden mijn nieuw doel.  In dat herstelproces zijn voeding, ademhaling en meditatie belangrijke pijlers geweest,  maar met de kwantumtherapie en bewustzijnswerk kwam pas het grote omslagpunt.  Het ombuigen van slachtofferschap naar volledige verantwoordelijkheid nemen voor mijn leven was de sleutel tot herstel.   Ik was meteen diep geëngageerd op een pad naar binnen, een pad van herstel en bevrijding.  Het pad waar ik me bewust werd van wat me weerhield om te stralen en meer vanuit mijn mogelijkheden te leven.

 

Diep dankbaar om mijn herstel en transformatie volgde ik in 2018 een opleiding tot kwantumtherapeute.  Het voelt echt goed om anderen te kunnen aanbieden wat mezelf zo geholpen heeft

 

Gefascineerd door de ontwikkeling van het menselijk bewustzijn startte ik in 2019 met verschillende trainingen bij de One Consciousness Academy in Nederland.  Senia en Freya Melchizedek zijn mijn spirituele en esotherische teachers. Van hen heb ik ontzettend veel geleerd, en dat doe ik nog steeds want die honger naar ontwikkeling blijft gelukkig.  In maart 2022 werd ik ook deel van het OCA team dat hun trainingen mee ondersteunt.

Zelf geef ik ook bewustzijnstrainingen die jou helpen een begin te maken in ware zelfontplooiing.

Ook de opleiding tot paranormaal coach en genezer was een bijzonder leerrijk en vernieuwend traject.  Mensen helpen met klachten die soms al jaren aanslepen en heling brengen op een vrij korte tijd is wat mij gelukkig en dankbaar maakt.

Lichaamswerk neemt een belangrijke plaats in mijn praktijk in.  Met acupressuur, shiatsu en marmanimassage begeleid ik mensen naar diepe ontspanning en heling. Hierbij zijn de pure essentiële oliën van doTERRA een waardevol onderdeel.

 

 

Vandaag de dag voel ik me meer dan ooit verbonden met mezelf en mijn omgeving.  Ik hou van mezelf en van het leven.  Dagelijks word ik uitgenodigd om een betere versie van mezelf neer te zetten en de weg naar authenticiteit te bewandelen.

 

Altijd al is er het gevoel geweest anderen te willen helpen;  nu weet ik dat je dat pas ten volle kan doen als je in eerste instantie jezelf helpt, de basis van waaruit je in liefde en kracht anderen kan coachen en ondersteunen in hun genezings-en helingsproces.

 

Gelukkig zijn is ons geboorterecht !