Wat is de AromaTouch™ Techniek?


 

De doterra AromaTouch massage is een ontspannende behandeling waarbij 8 verschillende etherische oliën worden aangebracht op de rug, tot op het hoofd en de voeten. Deze techniek combineert alzo een zachte aanraking met de kracht van etherische oliën. Het is een uitstekende manier om gevoelens van stress te verminderen en ontspanning te bevorderen.
De oliën die gebruikt worden, zijn uitgekozen vanwege hun unieke eigenschappen. De techniek en de oliën versterken elkaars werking en hebben op die manier een positief effect op je lichaam en je emoties.

De Doterra oliën die gebruikt worden:

Balance
Lavendel
Tea Tree
On Guard
Aroma Touch
Deep Blue
Wild Orange
Pepermunt

De massage heeft als doel het sympathische en parasympatische zenuwstelsel van het lichaam tot rust en in evenwicht brengen.  Het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt zo ondersteund en versterkt.
De AromaTouch techniek is ontwikkeld door Dr. David Hill, een vooraanstaand expert op het gebied van integratieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van etherische oliën.

 

De AromaTouch techniek omvat vier primaire stappen:

  • stress vermindering,
  • immuunversterking,
  • ontstekingsreactie vermindering 
  • homeostase

Deze massage duurt 1u, daar is een kort gesprekje in meegenomen, 75€, incl BTW

 

Welkom in de magische wereld van de essentiële oliën van doTerra.

Ben jij klaar om je gezondheid en welzijn naar een hoger niveau te tillen?

Ik help je de wereld van essentiële oliën ontdekken waar ongekende mogelijkheden zijn om jouw lichaam en geest te ondersteunen, te helen en te transformeren. Laat me jou meenemen op een ontdekkingsreis, waarin je leert hoe essentiële oliën werken en hoe ze jou kunnen ondersteunen in je dagelijks leven.

Ontdek hoe je ze effectief kunt gebruiken op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak om zo het algemene welzijn van jou en je gezin te verbeteren.

Als Wellness Advocate ga ik samen met jou aan de slag.

Als je dōTERRA kiest, kies je essentïele oliën die voorzichtig zijn gedistilleerd uit planten, geoogst op het perfecte moment door ervaren boeren over de hele wereld, voor de ideale samenstelling van extracten en efficiëntie. Elke dōTERRA essentïele olie is voorzichtig en zorgvuldig getest volgens het strenge CPTG Certified Pure Tested Grade™-kwaliteitsprotocol. Ervaren gebruikers van essentiële oliën zullen de superieure kwaliteitsnormen van dōTERRA essentiële oliën onmiddelijk herkennen.

 

Once you go dōTERRA you never go back!