Maak kennis met de Heilige Trinity energie tijdens deze avondbijeenkomst.

De Heilige Trinity energie staat voor de Divine Source, Melchizedek energie (The Divine Male) en de Serafijnen energie (The Divine Female).

Deze drie-eenheid vormt een sterk transformerende energie wat destructieve patronen transformeert en diepe inzichten kan geven in jouw processen.

De energie is dan ook uitermate geschikt om jou te helpen wanneer je tegen iets aanloopt in het leven en het kan jou helpen om verlost te worden van het innerlijk lijden.

De grondleggers van deze Heilige Trinity energie zijn Hoge Priester Senia Melchizedek en Seraph Freya Giza Melchizedek in samenwerking met de Divine Source the Suprême Consciousness.

Tijdens deze avond ontvang je verschillende keren de Holy Trinity Blessing. Een blessing is een zegen met de energie op het hoofd wat de energie in jouw leven in beweging zet en inzicht brengt.

Tevens ontvang je de Mahatma Trinity Bewustzijnsoverdracht voor spirituele ontwaking. Deze unieke overdracht schept een intensieve verbinding met de Bron en opent het hart voor spirituele ontwaking. De vereniging met Vader/Moeder/God zorgt voor een spirituele ervaring die maar liefst 10 keer krachtiger is dan de traditionele Mahatma Avatar Practitioner methoden.

Verder worden er teachings (wijsheden) gedeeld en ontvang je een energetische opschoning.

Elke bijeenkomst wordt er een andere thema behandeld.

 

Bijdrage voor deze avond is €22,- inclusief thee, water en koekjes.

 

Datum : 5 juni 2024           19.30u-22u

Locatie : groepspraktijk feel connected te Duffel

 

Aanmelden kan via het contactformulier, via mail of telefonisch.