religion, faith and people concept - close up of woman meditating at yoga studio

 

 

Het is mogelijk dat jij op dit moment in je leven iemand nodig hebt die met je meekijkt, je begeleidt en de dingen in een ander perspectief kan plaatsen.

Iemand die je ondersteunt in het herkennen en in het helen van je schaduwkanten.

Die je toont hoe je antwoorden kan krijgen, hoe je de disbalans die er mogelijks is kan herstellen.

Samen kijken we naar het volledige plaatje. We gaan uit van mogelijkheden en niet van beperkingen.

Wat heb jij nodig om terug in verbinding met jezelf te zijn ; om in resonantie met je hart te leven ?

Wil jij je leven weer in eigen handen nemen,  leven in plaats van overleven ?  Vanuit een niet-oordelende en open houding kijk ik graag met je mee.

Ik ben opgeleid tot kwantumtherapeute, transformerend coach, Mahatma coach en trainer en paranormaal genezer en coach.

Mijn levenservaring, een schatkist aan tools en mijn holistische visie zijn de basis van elke sessie.

Na een intake gesprek kijk en voel ik wat jij op dat moment in je ontwikkeling nodig hebt.  Er wordt elke keer geëvalueerd en bijgestuurd.

Duur intake : 1u à 1u30 : 65 euro,-incl BTW

Coaching- healing- clearingsessie :

duur : 1u à 1u30 :65 euro,-incl BTW

         duur : 1u30 à 2u30 : 100 euro,-incl BTW

Kwantumtherapie

Kwantumfysica zegt : Alles is energie, ook jij.  Alles is trilling en intentie blijkt invloed te hebben op materie.  Concreet betekent dit dat wij onze eigen realiteit creëren met onze gedachten.

Samen gaan we op zoek naar wat er je blokkeert om in connectie te zijn met jezelf.  Wat is het dat jou uit je ware kracht haalt ?  We onderzoeken wat jou belemmert of blokkeert zodat je energie weer vrij mag stromen.  Door middel van introspectie ontdek je jouw beperkende overtuigingen, programmeringen, oordelen, emotionele hindernissen, mentale of psychische beperkingen, je schaduwkanten,… . Waar het om gaat is opnieuw thuiskomen in je ware essentie, je weer herinneren wie je werkelijk bent.  We maken gebruik van kinesiologie (=spiertesten) als controlesysteem.  De eerste 4 sessie verlopen volgens een vaste structuur, daarna tunen we in op dan nog bestaande persoonlijke processen.

Deze therapie kan aangevuld , ondersteund worden door healing sessies.

Energetische opschoning

Zoals bijna iedereen dagelijks zorg draagt voor zijn/haar fysieke lichaam door te douchen, door schone kledij aan te trekken, zo heeft ook ons energieveld regelmatig een opschoning nodig.  Tijdens deze energetische opschoning of  clearing worden o.a. zware energieën, negatieve gedachtenpatronen, entiteiten, energetische koorden verwijderd; de chacra’s worden opgeschoond en geactiveerd.  Alles gebeurt altijd in overeenstemming met je Hogere Zelf ; jij krijgt datgene wat jij op dat moment nodig hebt of aankunt.

De energie waarmee we werken is elektromagnetisch geladen, hierdoor is deze behandeling  niet  geschikt als je last hebt van epilepsie, een pacemaker of een psychisch verleden hebt (psychose).

Healing

Alles is energie.  Bij verstoringen of blokkades van energie kunnen er op verschillende plekken ophopingen of tekorten van energie ontstaan, die zich kunnen manifesteren als lichamelijke, emotionele en/of mentale klachten.  Healing betekent heling en heling kan op verschillende manieren plaatsvinden.  Tijdens een healing sessie wordt er helende energie in je energetisch lichaam gebracht.  Dit gebeurt altijd in overeenstemming met je Hogere Zelf.  Op deze manier kan de energie weer vrij gaan stromen en kan je weer herstellen in jouw eigen unieke tempo.

Na een grondig intakegesprek en afstemming kijken we welke healingsenergie er op dat moment het beste bij jou past.  Vaak zijn er meerdere healingsessies nodig om tot het gewenste resultaat te komen.

Tijdens alle healingen werken we met energie die electromagnetisch geladen is.  Daarom kan je niet deelnemen wanneer je een pacemaker hebt.  Ook mensen met een ernstig psychisch verleden ( psychose, schizofrenie) en met epilepsie kunnen niet deelnemen.

Mahatmahealing

De Mahatma energie is de sterkste, zuiverste energie die er is, ze komt rechtstreeks van de Bron, Vader, Moeder, God de Divine.  Ze brengt heling op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak.  Ze wordt ingezet bij verschillende ziektebeelden en is vaak de basisenergie die met andere energieën gefaciliteerd wordt.

  • heeft diep ontspannende werking op het lichaam
  • heft blokkades op
  • oude energie kan worden losgelaten
  • versterkt het zelfgenezend vermogen
  • brengt je weer terug in je eigen kracht

Goldhealing

Goldhealing stemt je af op één van de sterkst transformerende energiestralen uit de kosmos.  Het gouden licht staat in de spirituele wereld bekend om haar werking om het negatieve te weren en ons te beschermen.   Het zet het negatieve om in het positieve en laat het duister oplossen door haar gouden licht te stralen.  Het heeft een zeer zuiverende werking.

Goldhealing heeft als eigenschap de sterke werking om angstgevoelens, negativiteit en depressies uit personen te bannen.  Het transformeert deze negatieve gevoelens en zuivert de mens.  Het biedt ons bescherming tegen ongewenste energieën door het gouden licht dat ons gaat omringen na een behandeling.  Het duister om je heen lost op.

Goldhealing werkt dus heel sterk op het emotionele en psychische vlak van de mens.  Vaak zit hier de bron van vele lichamelijke ziektes.

Daarom gebruik ik de Goldhealing altijd samen met de Mahatma energie of de Kundalini energie.  Zo pakken we de bron alsmede ook de klachten aan.

Goldhealing werkt ook heel goed bij het behandelen van kinderen.  Vooral kinderen die energetisch in onbelans zijn, gevoelig zijn, psychische klachten hebben en hierdoor angsten en stress hebben, hebben baat bij Goldhealing.  Kinderen met een ontwikkelingsstoornis zoals ADHD, autisme en andere stoornissen zullen baat hebben met dit healingssysteem.  De energie zorgt  voor ontspanning en geeft rust in hun al drukke leventje.  Het is aan te raden om het hele gezin in de behandeling mee te nemen, zo kan er voor iedereen meer rust en ontspanning en heling komen.

Rasterhealing

HERSTELLEN GODDELIJKE BLAUWDRUK

De universele Bron is het leven en het bewustzijn van het gehele universum, alles wat is komt voort uit de Bron.  Rond je auraveld is er een geometrische structuur, deze is verbonden aan een energetisch netwerk dat om de aarde heen ligt, de zogenoemde axitonale lijnen.  In het universum bevinden zich ook energetische lijnen, de galaxytonale lijnen, deze lijnen vormen ook een raster.  Deze beide rasters zijn verbonden met elkaar.  Wij zijn ook verbonden met deze axitonale en galaxytonale lijnen.  Dit raster vormt een blauwdruk die de verbinding met ons Hogere Zelf en innerlijke leiding van de universele Bron en kosmos is.  Ons individuele bewustzijn is niet afgescheiden van het universele bewustzijn van de Bron, daarom zijn we allen uniek en spiritueel Goddelijke wezens.

Door allerlei invloeden van de maatschappij kunnen er verstoringen ontstaan in ons lichaam en geest.  Je wordt dus zo gedwongen de Bron en alle vormen van je innerlijke autoriteit buiten jezelf te zoeken, met als gevolg dat je afhankelijk wordt van wat anderen vinden, zeggen of doen , wat leidt tot angst, macht, onderdrukking en controle.

Iets wat we nog steeds om ons heen zien gebeuren, met andere woorden je originele Goddelijke blauwdruk die laat zien wat jouw ware essentie is,  is verstoord geraakt.

Er zijn energetische blokkades (stempels) op onze blauwdruk gezet die er voor zorgen dat we niet in ons Ware Zelf kunnen gaan staan.  Terwijl het juist de bedoeling is dat we onze volledige potenties mogen gaan benutten.

Door het faciliteren van de rasterenergie die een hoge trillingsfrequentie heeft,  kunnen stempels en energetische blokkades gereinigd en hersteld worden, waardoor je als het ware opnieuw herbedraad wordt.

Er vindt heling op diepgaand niveau plaats in het mentale, het emotionele en het fysieke lichaam.  Het zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd.  Je aura wordt hierdoor hersteld en karmische belasting die je nu los mag laten, verdwijnt.  Je originele Goddelijke blauwdruk wordt hersteld.  Dit leidt tot meer inzicht en bewustwording.  Je wordt je weer bewust van je eigen Goddelijke vonk.

Het herstellen van je Goddelijke blauwdruk brengt je weer naar Eenheid.